Oma Museokortti

Jatka Museokorttisi voimassaoloaikaa milloin vain. Tarkista omat tietosi ja Museokorttisi vanhenemispäivä.

HUOM!: Asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Tästä johtuen viesteihin vastaamisessa saattaa mennä useampi päivä. Toivomme yhtä yhteydenottoa asiakasta kohti. Kaikkiin viesteihin vastataan ja autamme parhaamme mukaan. Suuret kiitokset kärsivällisyydestänne!

Voit luoda uuden salasanan syöttämällä alle, joko Museokorttisi asiakasnumeron (12 numeroa) tai korttiisi liitetyn sähköpostiosoitteen.

Löydät asiakasnumeron Museokortistasi tai sähköposteista ja tekstiviesteistä, jotka olet vastaanottanut Museokortilta. Sähköpostiosoite puolestaan on sama, johon olet saanut sähköpostiviestejä Museokortilta.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: 044 784 5745 (ark. 9-12) / museokortti@museot.fi


MUSEOKORTIN VOIMASSAOLON JATKAMINEN

Voit jatkaa Museokorttisi voimassaoloa milloin tahansa. Uusittaessa Museokortin viimeistä voimassaolopäivää siirretään 12kk eteenpäin. Jos kortti on jo vanhentunut, uusi 12kk voimassaolo alkaa ostohetkestä. Uusiminen voimassaoloaikana ALE-hintaan vain 69€ .

MUSEOKORTTIEN YHDISTÄMINEN

Voit yhdistää uuden käyttämättömän (ei rekisteröintiä tai museovierailuja) Museokortin käytössä olevaan korttiisi. Yhdistäminen pidentää nykyisen korttisi voimassaoloa uuden kortin voimassaolon verran. Kahta jo käytössä olevaa Museokorttia ei voi yhdistää. Kirjaudu sivustolle nykyisen kortin numerolla ja valitse Yhdistä Museokortit.

OMA MUSEOKORTTI -ASIAKASSIVULLA:

  • Tarkistat Museokorttisi voimassaolon
  • Jatkat korttisi voimassaoloaikaa
  • Kytket päälle kestotilauksen
  • Näet ja arvioit omat museokäyntisi
  • Säädät uutiskirjeen asetuksia